PROFESSIONEEL FINANCIEEL ADVIES

VOOR PRIVéPERSONEN

Dagelijks Bankieren

Zichtrekeningen – Nagelmackers biedt de volgende zichtrekeningen aan voor natuurlijke personen, handelend voor privédoeleinden.

Lees verder

Kredieten

U hebt plannen maar beschikt niet over voldoende middelen om ze te financieren? Bij Nagelmackers vinden we dat niets uw dromen of ambities in de weg mag staan.

Meer weten

Beleggingen

U werkt hard voor uw geld, dus u heeft ook graag dat uw geld rendeert. Wij bieden verscheidene oplossingen aan wanneer u wenst te beleggen.

Lees verder

Verzekeringen

Het geldt voor iedereen: we zullen met z’n allen langer moeten werken om ervoor te zorgen dat de pensioenen nog uitbetaald kunnen worden. Daarnaast kent het wettelijk pensioen ook een dalende trend.

Lees verder

Estate Planning

We weten niet welke positieve en negatieve wendingen ons persoonlijke en financiële leven nog zal kennen. Wat wel kan, is proberen positief te anticiperen op deze veranderingen en er alert op te reageren.

Lees verder

Vermogensbeheer

PFA werkt samen met binnen-en buitenlandse levensverzekeraars (wrappers) en vermogensbeheerders. De uiteindelijke keuze is afhankelijk van …

Lees verder

Sucessieplanning

Een erfenis zorgt vaak voor ernstige spanningen, zelfs in hechte families. Als je je successie juist plant, bewijs je dus een grote dienst aan je nabestaanden, want hierdoor bespaar je hen veel last.

Lees verder
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 011 743 022 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Not readable? Change text. captcha txt