Onze missie

Vandaag geen visie, morgen geen toekomst

PFA (Professioneel Financieel Advies) heeft zich altijd gedistantieerd van de typische productbankier die altijd het nieuwe product “van de maand” verkoopt zonder visie en slechts zelden in het belang van de cliënt.

 

Niet voor niets is de lijfspreuk van PFA : “Wie vandaag geen visie heeft, heeft morgen geen toekomst!”

 

Als zelfstandig en onafhankelijk financieel raadgever zoeken we steeds voor onze cliënt het beste op de markt op elk niveau van de vermogenspiramide.

 

Graag verwijzen we dan ook naar de mission statement van PFA :

 

Mission Statement PFA (Professioneel Financieel Advies)

 

PFA begeleidt haar cliënten (zelfstandigen, bedrijfsleiders, vrije beroepen, renteniers, kaderleden) in hun vermogensopbouw, -beheer en –bescherming.
Als onafhankelijk financieel raadgever zoeken wij voor onze cliënten het beste op elk niveau van de vermogenspiramide, zowel roerend als onroerend, rekening houdend met fiscale optimalisatie, successieplanning, liquiditeit, constante kapitaalsbeveiliging, rendement, wisselwerking privé- en beroepsvermogen, beleggingsprofiel, beleggingskennis en verzuchtingen van de cliënt.

PFA heeft als doel haar cliënten een gerust gevoel te geven voor hun financieel vermogen, nu en in de toekomst.
Wij werken enkel op afspraak en geven onze cliënten een persoonlijke financiële begeleiding op maat.

 

PFA is gevolmachtigd zelfstandig agent van Nagelmackers, maar biedt ook oplossingen aan van andere maatschappijen. Als verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar en vermogensarchitecten werken we daarom ook samen met Nationale Nederlanden, AG Insurance, AMMA, ARAG, Athora, Aviza, AXA, B-Cover, Bâloise, Dela, DKV, Euresa-life, PEL, Private Insurer, Patronale, Credimo, Cardif, National Suisse, BDM, Prudential, SEB, Fidea, Euromex, Europ Assistance, Vivium en Allianz. Deze lijst kan te  allen tijde aangevuld worden want PFA is steeds op elk niveau op zoek naar het beste advies voor de cliënt.

 

PFA heeft bewust gekozen voor het statuut van zelfstandig bankagent en onafhankelijk verzekerings- en kredietmakelaar omdat zij haar meerwaarde wil bewijzen in de kwaliteit van haar dienstverlening en van haar productengamma.  Bovendien verzekert enkel deze kwaliteit een constante uitbouw van ons kantoor door tevredenheid en getrouwheid van onze cliënten.

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 011 743 022 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Not readable? Change text. captcha txt