Professioneel Financieel Advies - Onafhankelijk en deskundig advies

Ons verhaal

Niet het product van de maand, maar wel oplossingen

Conny Dewarier en Stefan Kuyks hebben jarenlang leidinggevende functies uitgeoefend bij verschillende Belgische banken en verzekeringsmaatschappijen. Dit gaf hen de mogelijkheid om kennis te vergaren over zowel beleggingen, kredieten, verzekeringen als financiële planning. In 2005 hebben ze samen Professioneel Financieel Advies BV opgericht.

Als onafhankelijk financieel raadgever zoeken wij voor onze cliënten het beste op de markt bij elke financiële beslissing, zowel roerend als onroerend. Na een grondige analyse van uw behoeften, uw wensen en uw risicoprofiel reiken wij de juiste oplossingen aan. Professioneel Financieel Advies “We hebben ons altijd gedistantieerd van de typische productbankier die altijd het nieuwe product 'van de maand' verkoopt zonder visie en slechts zelden in het belang van de cliënt.”
Wie vandaag geen visie heeft, heeft morgen geen toekomst!

​​​​​​​Hun dochter, Chiara Kuyks, werkt sinds juli 2014 ook mee in de zaak. Ze studeerde af als handelsingenieur en was voorheen werkzaam op de auditafdeling bij EY.

PER E-MAIL

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief per mail en ontvang als eerste ons laatste nieuws en actuele tips.

In de kijker

Contacteer ons

Wij werken op afspraak

Wij werken enkel op afspraak om u correct te leren kennen en u zo een persoonlijke en financiële begeleiding op maat te kunnen geven. 
Bel of mail ons om uw afspraak in te plannen.