Mobiliteit

Mobiliteit

Bescherming van uw mobiliteit

Autoverzekering/Verzekering motorfiets

Burgerlijke aansprakelijkheid

De wet verplicht u, als eigenaar van een gemotoriseerd voertuig waarmee u zich in het verkeer begeeft, om een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid af te sluiten. Deze zal de schade aan een derde vergoeden wanneer u een ongeval veroorzaakt.

Omniumverzekering

Naast de verplichte verzekering kan u er ook voor kiezen om uw eigen wagen te beschermen. Een kleine omnium verzekert schade aan uw voertuig ten gevolge van brand, diefstal, glasbraak, natuurkrachten en aanrijding met dieren. De grote omnium verzekert aanvullend uw eigen schade, vluchtmisdrijf en vandalisme.

Bijstandsverzekering

U kan uw autoverzekering uitbreiden met een bijstandsverzekering. Deze biedt enerzijds medische bijstand voor het gezin maar anderzijds ook bijstand aan het voertuig ingeval van panne en dit zowel in België als alle landen van het verzekeringsattest.

Fietsverzekering

Om uw ecologische voetafdruk te verminderen, kiest u tegenwoordig steeds vaker voor uw fiets. U gaat ermee naar het werk, gaat de kinderen van school halen, boodschappen doen of op een vrije zondagnamiddag geniet u van een gezellig fietstochtje. Een fietsverzekering dekt niet enkel materiële schade aan uw fiets of diefstal van uw fiets maar biedt ook bijstand na een ongeval of pech.

PER E-MAIL

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief per mail en ontvang als eerste ons laatste nieuws en actuele tips.

In de kijker

Contacteer ons

Wij werken op afspraak

Wij werken enkel op afspraak om u correct te leren kennen en u zo een persoonlijke en financiële begeleiding op maat te kunnen geven. 
Bel of mail ons om uw afspraak in te plannen.