Verzekeringen

Wagenpark

Wagenpark

1. Autoverzekering/Verzekering motorfiets

Burgerlijke aansprakelijkheid

De wet verplicht uw bedrijf, als eigenaar van een gemotoriseerd voertuig waarmee u of een personeelslid zich in het verkeer begeeft, om een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid af te sluiten. Deze zal de schade aan een derde vergoeden na een ongeval fout.

Omniumverzekering

Naast de verplichte verzekering kan u er ook voor kiezen om uw eigen wagen/vloot te beschermen. Een kleine omnium verzekert schade aan het voertuig ten gevolge van brand, diefstal, glasbraak, natuurkrachten en aanrijding met dieren. De grote omnium verzekert aanvullend de eigen schade, vluchtmisdrijf en vandalisme.

Vervoerde koopwaar en materialen

Vervoert u in uw bestelwagen koopwaar en materialen? Dan kan u ook deze beschermen tegen totaal verlies na een ongeval of diefstal van uw bestelwagen.

2. Fietsverzekering

Om uw ecologische voetafdruk te verminderen, schaft u voor uzelf en uw personeel een fiets aan. Omdat de fiets moet dienen voor uw woon-werkverkeer is een goede fietsverzekering geen overbodige luxe. Deze dekt niet enkel materiële schade aan uw fiets of diefstal van uw fiets maar biedt ook bijstand na een ongeval of pech.

PER E-MAIL

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief per mail en ontvang als eerste ons laatste nieuws en actuele tips.

In de kijker

Contacteer ons

Wij werken op afspraak

Wij werken enkel op afspraak om u correct te leren kennen en u zo een persoonlijke en financiële begeleiding op maat te kunnen geven. 
Bel of mail ons om uw afspraak in te plannen.