Professioneel Financieel Advies - Financiële Begeleiding op Maat

Onze missie

VANDAAG GEEN VISIE, MORGEN GEEN TOEKOMST

PFA (Professioneel Financieel Advies) heeft zich altijd gedistantieerd van de typische productbankier die altijd het nieuwe product “van de maand” verkoopt zonder visie en slechts zelden in het belang van de cliënt.

Niet voor niets is de lijfspreuk van PFA : “Wie vandaag geen visie heeft, heeft morgen geen toekomst!”

Graag verwijzen we dan ook naar de mission statement van PFA :

Mission Statement PFA (Professioneel Financieel Advies)


PFA begeleidt haar cliënten (particulieren, ondernemers en renteniers) in hun vermogensopbouw, -beheer en –bescherming.

Als onafhankelijk financieel raadgever zoeken wij voor onze cliënten het beste op de markt bij elke financiële beslissing, zowel roerend als onroerend, rekening houdend met fiscale optimalisatie, gezinsplanning, liquiditeit, constante kapitaalsbeveiliging, rendement, wisselwerking privé- en beroepsvermogen, beleggingsprofiel, beleggingskennis en verzuchtingen van de cliënt.

PFA heeft als doel haar cliënten een gerust gevoel te geven voor hun financieel vermogen, nu en in de toekomst.
Wij werken enkel op afspraak om onze cliënten correct te leren kennen en zo een persoonlijke, financiële begeleiding op maat te kunnen geven.

PFA is gevolmachtigd, zelfstandig agent van Nagelmackers maar biedt als verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar en vermogensarchitect ook oplossingen aan van andere maatschappijen. Daarom werken we samen met AG Insurance, Allianz, Alpha Credit, AMMA, ARAG, Athora, Axa, Baloise België, Bâloise Luxemburg, BDM, Cardif, Credimo, DAS, DELA, Demetris, DKV, Euromex, Europ Assistance, NN Insurance, Patronale, Vivium en SantéVet. Voor leasing werken we samen met Profilease, Microlease en Go4Lease. Deze lijst kan te allen tijde aangevuld worden, want PFA is steeds op elk niveau op zoek naar het beste advies voor de cliënt.
​​​​​​​
PFA heeft bewust gekozen voor het statuut van zelfstandig bankagent en onafhankelijk verzekerings- en kredietmakelaar omdat zij haar meerwaarde wil bewijzen in de kwaliteit van haar dienstverlening en van haar productengamma.  Bovendien verzekert enkel deze kwaliteit een constante uitbouw van ons kantoor door tevredenheid en getrouwheid van onze cliënten.

PER E-MAIL

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief per mail en ontvang als eerste ons laatste nieuws en actuele tips.

In de kijker

Contacteer ons

Wij werken op afspraak

Wij werken enkel op afspraak om u correct te leren kennen en u zo een persoonlijke en financiële begeleiding op maat te kunnen geven. 
Bel of mail ons om uw afspraak in te plannen.