Bescherming van uw gezin - BA Privéleven, hospitalisatieverzekering, ongevallenverzekering, uitvaartverzekering en reisbijstandsverzekering

Gezin

Bescherming van uw gezin

BA Privéleven (familiale verzekering)

In uw dagdagelijkse leven bestaat steeds de kans dat u of een gezinslid onopzettelijk schade aan iemand anders toebrengt. Tijdens een fietstocht let u niet goed op en bekrast u de flank van een geparkeerde wagen. Uw zoon trapt tijdens het voetballen naast de goal maar scoort wel in het venster van uw buren. Uw hond bijt plots één van uw gasten. Dankzij een BA Privéleven, ook wel gekend als de familiale verzekering, is de lichamelijke en/of materiële schade die u of een gezinslid aan derden berokkent, verzekerd. Bescherm de aansprakelijkheid van uw gezin want een ongeluk is snel gebeurd.

Hospitalisatieverzekering

Een hospitalisatieverzekering is wettelijk niet verplicht. Waarom is het dan toch interessant om deze af te sluiten? 
​​​​​​​
Een ziekenfonds vergoedt slechts een deel van uw kosten bij een ziekenhuisopname ingevolge van ongeval, ziekte, bevalling of operatie. Daarnaast worden ook de kamersupplementen, geneesmiddelen, honoraria van de geneesheren, vervoer naar het ziekenhuis, protheses, etc. niet volledig vergoed. De juiste keuze voor uw hospitalisatieverzekering zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan wanneer u uw ziekenhuisfactuur ontvangt én biedt ook tussenkomst voor eventueel noodzakelijke voor- en nabehandelingen.

Ongevallenverzekering

Elk jaar gebeuren er tienduizenden ongevallen, met de wagen, tijdens het fietsen, bij onderhoud van uw tuin, … Een ernstig lichamelijk letsel is daarbij niet uitgesloten. De impact van invaliditeit na een dergelijk ongeval op uw financiële situatie kan groot zijn. Ook al ontvangt u een ziekte-uitkering, vaak blijkt deze onvoldoende te zijn om uw vaste kosten te vergoeden. Een ongevallenverzekering biedt u en uw gezin financiële bescherming na een ongeval in de privésfeer.

Uitvaartverzekering

Bespaar uw nabestaanden van een financiële kater wanneer ze uw afscheid moeten regelen want de kosten van een begrafenis of crematie kunnen hoog oplopen. Met een uitvaartverzekering kan u deze kosten verzekeren en kunnen uw nabestaanden ook rekenen op bijstand in de praktische en administratieve gevolgen van uw overlijden. Gemoedsrust zowel voor u als voor uw naasten.

Reisbijstands- en annulatieverzekering

Gaat u graag op reis? Heeft u dan ook aan een reisbijstands- en/of annulatieverzekering gedacht? Want wat als u plots opgenomen wordt in het ziekenhuis en niet kan vertrekken? Via een annulatieverzekering worden de annulatiekosten van uw reis vergoed. 
​​​​​​​
Sterft een naaste onverwacht terwijl u op vakantie bent of komt u zwaar ten val tijdens een fietstocht in Frankrijk, dan zorgt uw reisbijstandsverzekering voor de repatriëring van u en uw gezin. 

PER E-MAIL

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief per mail en ontvang als eerste ons laatste nieuws en actuele tips.

In de kijker

Contacteer ons

Wij werken op afspraak

Wij werken enkel op afspraak om u correct te leren kennen en u zo een persoonlijke en financiële begeleiding op maat te kunnen geven. 
Bel of mail ons om uw afspraak in te plannen.