Kredieten: Hypothecaire lening, Consumentenkrediet & Private lease

Kredieten

01.

Hypothecaire lening of woonkrediet

Deze kredietvorm wordt gebruikt voor de aankoop, bouw of verbouwing van een privé onroerend goed. Dit kan gaan om een gezinswoning of een opbrengsteigendom.
​​​​​​​
Verschillende formules van hypothecaire leningen:

  • Mensualiteitenkrediet: de kredietnemer betaalt een vast bedrag per maand (kapitaal en intresten). Op de eindvervaldag is het krediet volledig terugbetaald.
  • Vaste kapitaalsdelging: de kredietnemer betaalt een vast bedrag aan kapitaal aangevuld met het intrestbedrag op het openstaand kredietsaldo. Dit noemt men ook een degressief systeem omdat de maandlasten elke maand lichtjes afnemen. Op de eindvervaldag is het krediet volledig terugbetaald.
  • Bulletkrediet (of aflossingsvrij krediet): de kredietnemer betaalt maandelijks enkel intrest aan de kredietverstrekker. Pas op de eindvervaldag van het krediet wordt het openstaand kredietkapitaal aan de kredietverstrekker betaald.

Voor advies kan u altijd bij ons op kantoor terecht.

02.

Consumentenkrediet (o.a. autofinanciering, energielening, comfortlening, …)

Deze kredietvorm is van toepassing voor de aankoop van een wagen, aankoop zonnepanelen/zonneboiler, een renovatie, een voorafbetaling belastingen en financiering van persoonlijke uitgaven. 
​​​​​​​
Dergelijke financiering is snel geregeld. Hiermee realiseert u uw plannen vandaag en betaalt u de lening in uw eigen tempo terug.

03.

Private lease

Private leasing biedt een consument de mogelijkheid om gebruik te maken van een nieuwe wagen tegen een vaste kostprijs, hierin zit immers niet enkel de huursom, maar meestal ook banden, onderhoud en reparaties. Na afloop van de leasing, doorgaans na 4 of 5jr, heeft u de keuze om de wagen over te nemen of terug in te ruilen voor een nieuw model.

PER E-MAIL

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief per mail en ontvang als eerste ons laatste nieuws en actuele tips.

In de kijker

Contacteer ons

Wij werken op afspraak

Wij werken enkel op afspraak om u correct te leren kennen en u zo een persoonlijke en financiële begeleiding op maat te kunnen geven. 
Bel of mail ons om uw afspraak in te plannen.