Premium: Een persoonlijke en doordachte aanpak (Brochure)

Onze specialisatie is vermogensopbouw, -beheer en -bescherming. Een expertise en traditie die meer dan 260 jaar teruggaat.

Ons Premium-package1 bouwt verder op deze traditie. Omdat het beheer van uw vermogen belangrijk is en wij het essentieel vinden om u te begrijpen, starten wij een gesprek steeds met een grondige analyse van uw huidige situatie en uw verwachtingen.

Bij ons geen standaardoplossingen, maar enkel maatwerk. Uw situatie is immers
uniek. Naast uw bestaande tegoeden is er uw familie, misschien ook uw bedrijf ... Een persoonlijke benadering, met een individuele opvolging en een duidelijke strategische visie zijn bijgevolg noodzakelijk.

Uw adviseur speelt daarbij een centrale rol. Samen met u stelt hij een persoonlijk financieel plan op. Vervolgens maakt hij afspraken met u over hoe u uw doelstellingen kunt bereiken op korte, middellange en lange termijn. Uiteraard kunt u hem op elk moment contacteren. Maar hij zal ook zelf proactief contact met u opnemen zodat u op het gepaste moment de nodige aanpassingen kunt doen.

Klik hier voor de volledige Premium brochure van Delta Lloyd.

Meest Recente Posts

PER E-MAIL

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief per mail en ontvang als eerste ons laatste nieuws en actuele tips.

In de kijker

Contacteer ons

Wij werken op afspraak

Wij werken enkel op afspraak om u correct te leren kennen en u zo een persoonlijke en financiële begeleiding op maat te kunnen geven. 
Bel of mail ons om uw afspraak in te plannen.