“Uw gemoedsrust is onze zorg”


Limburg Manager - PFA begeleidt u met kennis en ervaring naar financiële zekerheid - Bent u voorbereid op een zorgeloos pensioen? Heeft u aan een gewaarborgd inkomen gedacht voor uw zekerheid op privévlak? En welk rendement mag u verwachten van uw beleggingen? Koopt u onroerend goed privé of op naam van uw vennootschap? Geen vraag die PFA uit de weg gaat. Wat telt, is uw financiële gemoedsrust!

“Wie vandaag geen visie heeft, heeft morgen geen toekomst.” Zo luidt de lijfspreuk van Stefan Kuyks en Conny Dewarier, oprichters en zaakvoerders van PFA (Professioneel Financieel Advies). Na een carrière van meer dan 20 jaar in de bank-en verzekeringswereld, besloten zij in 2005 hun kennis en ervaring in vermogensopbouw, -beheer en -bescherming te bundelen in een eigen bvba. PFA werkt voor zelfstandigen, bedrijfsleiders en vrije beroepers. Maar ook voor renteniers, kaderleden en iedereen met behoefte aan financiële ontzorging en zekerheid. “Je hoeft geen 250.000 euro te kunnen missen,” verzekert Stefan Kuyks. “Ik ben er trots op dat wij ook startende zelfstandigen aan een mooi vermogen geholpen hebben.”


Kennis, onafhankelijkheid en kostenbeheersing

“Kennis is onze grootste troef,” stelt de financieel adviseur. “Onze cliënten kunnen rekenen op het beste advies, in functie van hun eigen mogelijkheden en verzuchtingen. Wij verkopen geen product, maar financiële gemoedrust op elk moment van hun leven. Daarbij dragen we onafhankelijkheid en kostenbeheersing hoog in het vaandel.”

Op maat van uw leven

PFA is gevolmachtigd agent van Delta Lloyd Bank, maar biedt ook oplossingen aan van andere maatschappijen. “Enerzijds ben ik blij te werken met een bank die geen staatssteun gekregen heeft. Anderzijds als zelfstandig onafhankelijk adviseur zoeken we voor onze cliënten het beste op de markt op elk niveau van de vermogenspiramide. Het voornaamste is dat we hen alle nodige diensten kunnen aanbieden voor hun financiële planning, met aandacht voor hun levensstandaard. Want ook als ze op pensioen gaan, moeten onze cliënten volop van het leven kunnen blijven genieten,” besluit Stefan Kuyks.

Meest Recente Posts

PER E-MAIL

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief per mail en ontvang als eerste ons laatste nieuws en actuele tips.

In de kijker

Contacteer ons

Wij werken op afspraak

Wij werken enkel op afspraak om u correct te leren kennen en u zo een persoonlijke en financiële begeleiding op maat te kunnen geven. 
Bel of mail ons om uw afspraak in te plannen.