NN wint 2 Decavi levensverzekeringsawards!

Cup, Kampioen, Award, Trofee, Winnaar
Eén van onze verzekeringspartners, NN, sleepte op 23 oktober 2 Decavi Awards in de wacht.

De verzamelde verzekeringswereld was het er over eens dat Lifelong Income en Hypo Care de beste verzekeringsproducten zijn in hun categorie. Beide producten werden bekroond omwille van hun innovatief karakter maar ook om hun uitstekende value for money in vergelijking met de producten van andere verzekeraars.

NN Lifelong Income won de innovatieprijs.
NN Hypo care won de prijs voor beste schuldsaldoverzekering.

NN Lifelong Income is bedoeld voor wie (bijna) gepensioneerd is. Bij de intekening betaalt de verzekeringnemer een eenmalige premie, die NN investeert in een tak 23-fonds. Op elke vervaldag van het contract wordt de evolutie van de reserve van het contract geanalyseerd, met eventueel een hogere rente tot gevolg, maar zeker nooit een lagere.

Hypo Care is een schuldsaldoverzekering die een hypothecaire lening uitkeert in geval van overlijden. Hypo Care verschilt van andere vergelijkbare verzekeringen aangezien ze naast een grote flexibiliteit bij het betalen van de premie, ook twee extra dekkingen omvat in geval van kanker of arbeidsongeschiktheid. Deze verzekering helpt de verzekeringsnemer en zijn/haar familie bij het opvangen van tegenslagen door zoveel mogelijk financiële zorgen weg te nemen.
We hebben met NN dus zeker een kwalitatieve partner in huis.

Graag wat meer uitleg over één van deze 2 oplossingen, aarzel niet om ons te contacteren!

Meest Recente Posts

PER E-MAIL

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief per mail en ontvang als eerste ons laatste nieuws en actuele tips.

In de kijker

Contacteer ons

Wij werken op afspraak

Wij werken enkel op afspraak om u correct te leren kennen en u zo een persoonlijke en financiële begeleiding op maat te kunnen geven. 
Bel of mail ons om uw afspraak in te plannen.