Is de nieuwe staatsbon een goede investering of zijn er betere alternatieven?


Bent u op zoek naar een veilige en rendabele beleggingsoptie? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Bij Professioneel Financieel Advies hebben we betere alternatieven dan de nieuwe staatsbon.

Waarom genoegen nemen met de nieuwe staatsbon, die respectievelijk een nettorendement van 1,82% (op 5 jaar) en 2,03% (op 8 jaar) oplevert? In plaats daarvan biedt de Superior+-spaarrekening bij Nagelmackers een aantrekkelijke rente van 2,05% voor gelden die gedurende 1 jaar op deze spaarrekening worden aangehouden.

Maar er is meer! Met de verwachting dat de rente de komende jaren zal dalen, is het verstandig om een deel van uw geld nu veilig op langere termijn te beleggen.

Een uitstekend alternatief is de Tak-21-belegging, waarbij u kunt profiteren van een nettorendement van 3%. Zelfs na aftrek van de 2% instaptaks, 0,5% instapkosten en een maandelijkse beheerkost van 0,015%, zal deze veilige belegging na 8 jaar nog steeds aanzienlijk meer opleveren dan de staatsbon op 8 jaar. En dat is exclusief eventuele winstdelingen!

Bent u overtuigd dat er betere alternatieven zijn, neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie!

U kan ons telefonisch bereiken op  011/74.30.22 of stuur ons een mail op info@professioneelfinancieeladvies.be

Contacteer ons | PFA - Professioneel Financieel Advies

Contacteer ons | PFA - Professioneel Financieel Advies

Wilt u dat PFA uw vermogen beheert of wilt u bespreken wat uw mogelijkheden zijn? U kunt hiervoor tijdens kantooruren met ons bellen op

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

PER E-MAIL

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief per mail en ontvang als eerste ons laatste nieuws en actuele tips.

In de kijker

Contacteer ons

Wij werken op afspraak

Wij werken enkel op afspraak om u correct te leren kennen en u zo een persoonlijke en financiële begeleiding op maat te kunnen geven. 
Bel of mail ons om uw afspraak in te plannen.