Bezorgt de renovatieplicht u slapeloze nachten? Wij hebben de oplossing!


Maakt u zich zorgen over de renovatieplicht? Dat is begrijpelijk, want vanaf 2025 worden de EPC-grenswaarden verplicht.

Elke woning moet dan voorzien zijn van een EPC-label. Appartementen en gesloten bebouwingen moeten tegen 2025 een E-label behalen. Halfopen en open bebouwingen moeten voldoen aan niveau F. Als dat niet in orde is, kan je appartement of woning ongeschikt worden verklaard.

In 2030 en 2040 worden de EPC-labelnormen nog strenger. Voor appartementen en gesloten bebouwingen is het maximale label D in 2030 en C in 2040. Open en halfopen bebouwingen evolueren van een maximale EPC-score van E in 2030 naar D in 2040.

Om aan deze doelstellingen te voldoen, wordt energiezuinig renoveren essentieel voor veel gezinnen. Wij helpen u graag verder met uw geplande investeringen. Als kredietmakelaar kunnen wij u aantrekkelijke rentevoeten aanbieden.  Eén van onze kredietpartners doet momenteel een tariefactie van 4,60% voor uw energiekrediet.

Wilt u graag meer informatie? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar!

Contacteer ons | PFA - Professioneel Financieel Advies

Contacteer ons | PFA - Professioneel Financieel Advies

Wilt u dat PFA uw vermogen beheert of wilt u bespreken wat uw mogelijkheden zijn? U kunt hiervoor tijdens kantooruren met ons bellen op

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

PER E-MAIL

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief per mail en ontvang als eerste ons laatste nieuws en actuele tips.

In de kijker

Contacteer ons

Wij werken op afspraak

Wij werken enkel op afspraak om u correct te leren kennen en u zo een persoonlijke en financiële begeleiding op maat te kunnen geven. 
Bel of mail ons om uw afspraak in te plannen.